7 okt. 2012

STACKARS ANNA M !

Stackars Anna Mannheimer. Hon oroar sig över alla påsar under och över ögonen och en del under hakan. (Krönika i GP) Hon är snart femtio och vill inta lyfta ansiktet, men är pressad av alla andra som gör det. Så vad göra?

Det är som vanligt trycket från andra som styr många, det börjar redan i skolan. Den som är det minsta lilla annorlunda blir mobbad. Man ser resultatet -- ett enormt likriktat mode, massor av butiker på stan, men ingen orginalitet. Det enda som skiljer folk åt är storleken på hålen i jeansen (gjorda av fattiga i Asien som kan få problem med lungarna av blästrings-sanden).

Så jag har ett råd till Anna. Försök och håll ut ett tag och bli gammal riktigt snabbt -- för då vågar du vara dig själv. Det visar lite äldre och orginella kvinnor i New York. Du är med andra ord för ung för att vara helt fri.

Den vackra svenska skådespelerskan Viveca Lindfors valde att aldrig lyfta ansiktet. Det var inte lätt i Hollywood där hon en gång blev anklagad för att se "oanständig" ut med sitt helt naturliga, åldrade ansikte. Jag tycker att den äldre, ofördärvade Viveca är mycket vacker. Titta på intervjun nedan!

Viveca Linfors som ung.En vacker kvinna som åldras på ett naturligt sätt är vacker - fortfarande. Så Anna, låt barnbarnen få se en "riktig" mormor. Om Viveca Lindfors kunde stå på sig i Hollywood, så kan du också, du är ju en rejäl, förnuftig och smart göteborgska.

Här finns lite inspiration att hämta. Lynn Dell från New York har inte lyft ansiktet vad jag kan se, men har djäkligt kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar